Natuursteen terrastegels

Wilt u graag een mooi terras in uw tuin? Overweeg dan eens om natuurstenen als ondergrond te gebruiken. Natuursteen is een erg milieuvriendelijk product en tevens uiterst duurzaam. Dankzij deze kenmerken kunnen deze stenen geen kwaad doen aan uw tuin. Natuursteen heeft ook nog een ander voordeel. Ieder terras wordt namelijk altijd wel blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, zoals regen, vorst en zelfs UV-straling. Deze omstandigheden zorgen ervoor dat er verkleuringen en krasjes of vlekjes ontstaan. Deze zullen altijd ontstaan en zijn dus op geen enkele manier te voorkomen. Het voordeel van natuursteen is echter dat deze verkleuringen, krasjes en vlekjes zorgen voor een karakteristiek uiterlijk, waarbij het eindresultaat uiteindelijk heel prachtig wordt. Deze omstandigheden horen namelijk bij een product dat rechtstreeks uit de natuur komt. Natuurstenen sluiten goed aan bij de rest van de tuin, vandaar dat ze zo geliefd zijn als terrastegels.

Vele diverse soorten natuursteen

Er zijn veel verschillende soorten natuurstenen die geschikt zijn om als terrastegel te dienen. De meest voorkomende terrastegels zijn; hardsteen, basalt, graniet, marmer, leisteen en travertin. Uw terras kunt u verder nog afwerken met klinkers en waaltjes. Zoals u kunt zien zijn er dus vele soorten terrastegels met allerlei bewerkingen, afmetingen en tinten. De tegels van iedere tegelsoort kunnen ook weer minieme verschillen hebben ten opzichte van elkaar, aangezien elke tegel zijn eigen unieke kenmerken heeft. Met natuursteen als terrastegels kunt u dus alle kanten op en kunt u uw terras zo uniek mogelijk maken als u maar wilt. Ook met het aanleggen van uw terras kunt u de tegels gemixt neerleggen, zodat dit leidt tot een meer natuurlijke aanzicht.

Natuursteen tegels reinigen

Categorie: Natuursteen+terrastegels / 30-11-2012 15:41

Al is het in huis, om uw huis heen, op uw bedrijf of heel ergens anders, natuurstenen hebben een schitterende uitstraling en geven altijd iets extra's. Daarbij is iedere natuursteen verschillend van de andere natuursteen. Het natuurproduct natuursteen wordt gebruikt in vele verschillende soorten waaronder graniet, marmer, Belgisch hardste

Lees meer...