Natuursteen tegels

Dat natuursteen zeer divers is betreft iets wat we eigenlijk niet meer nader toe hoeven te lichten. Toch willen we het graag nog even voor u toelichten. Natuursteen is namelijk een unieke steen in zowel structuur als kleurnuancering als vele andere factoren. Mede doordat natuursteen een natuurproduct is, zijn geen twee stenen hetzelfde. Tevens zijn er vele verschillende soorten natuurstenen, deze zijn allemaal op basis van het geologische ontwikkelingsproces, de textuur en de herkomst te onderscheiden. De bekendste grote groepen onder de natuurstenen zijn witsteen, marmer, blauwsteen en graniet.

Natuursteen tegels, kwaliteit voor zowel binnen al buiten uw huis

Dat u met natuursteen alle kanten op kunt is duidelijk, zo zijn natuursteen tegels zeer geschikt voor het binnen gebruik als het gebruik buiten. Bij het buiten gebruik van natuursteen tegels kunt u denken aan terras- en tuintegels. Voor de terrastegels zijn de marmeren natuursteen tegels een zeer geschikte optie. Voordelen van de marmeren natuursteen tegels zijn bijvoorbeeld dat het terras niet glad wordt bij regenval. Ook is de kans op krassen zeer klein en wanneer u uw terras impregneert is de kans op vlekken nihil. Ook is een terras buiten van natuursteen tegels zeer vriendelijk in onderhoud en verzorging.

Investeren in natuurstenen tegels

Vele mensen hebben het idee dat natuurstenen tegels zeer veel kosten en onderhoud met zich meebrengen, maar hoe zit dit exact in elkaar. Op het gebied van kosten kunt u uitgaan van de indicatie prijs van ongeveer € 40,- per vierkante meter. Dit bedrag haalt u er echter maximaal uit doordat het weinig onderhoud behoeft en ook nog eens zeer lang mee zal gaan. Naast dat de beschadiging nihil is zakken de buiten tegels van natuursteen ook niet weg en dat alles maakt de natuurstenen tegel een zeer duurzame investering die het geld meer dan waard is.

Schoonmaken natuursteen tegels

Categorie: Natuursteen+tegels / 30-11-2012 15:50

De natuursteen tegels zijn tegels die u ontzettend veel mogelijkheden te bieden hebben en daarbij altijd een extra sfeer met zich meebrengen. Deze schitterende tegels zijn onder andere zeer geschikt voor invulling van de vloer, de vensterbank, de wand, de wastafel en het aanrecht. Met het rustige karakter dat de natuursteen tegels hebben, pas

Lees meer...

Binnenhuis natuursteen

Categorie: Natuursteen+tegels / 30-11-2012 15:39

Natuursteen is er in enorm veel verschillende soorten welken worden ingedeeld in groepen. De bekendste groepen zijn stollingsgesteente, sedimentengesteente en metafore gesteente. De meest gebruikte soorten van deze schitterende steen marmer, leisteen, Belgisch hardsteen en natuurlijk graniet. Ook zijn de natuurstenen soorten Chinees hardsteen

Lees meer...