Binnenhuis natuursteen

Geplaatst op: 30-11-2012

Natuursteen is er in enorm veel verschillende soorten welken worden ingedeeld in groepen. De bekendste groepen zijn stollingsgesteente, sedimentengesteente en metafore gesteente. De meest gebruikte soorten van deze schitterende steen marmer, leisteen, Belgisch hardsteen en natuurlijk graniet. Ook zijn de natuurstenen soorten Chinees hardsteen, zandsteen, kwartsiet, basalt en Vietnamees Hardsteen zeer in trek.  Alle natuurstenen hebben veel vergelijkingen, maar het mooie aan natuurstenen is juist dat alle natuurstenen anders zijn en haar eigen bijzonderheden bezitten.

De ideale steen voor binnenshuis

Binnenshuis kunt u de natuursteen zeer eenvoudig op diverse manieren toepassen doordat deze steen zeer veelzijdig is. Hierbij kunt u denken aan zowel de kantoren als uw woonruimte etc. U kunt natuursteen binnenshuis gebruiken voor onder andere vensterbanken, wandtegels, vloertegels, aanrechtbladen en wastafelbladen. Kenmerkend voor natuursteen is dat het een rustige basis creëert voor een modern en strak interieur van uw kantoor of woonruimte. Daarbij is natuursteen, door haar neutrale karakter, bovendien prima te combineren met de bestaande kleuren in uw inrichting.

Binnenshuis natuursteen vloer

De rust en neutrale karakter van de natuursteen kunt u het beste vertalen naar de vloertegels. Naast dat het eenvoudig te reinigen is doordat de natuursteen vaak vlak en glad is, leent de natuurstenen vloer zich uitstekend voor een duurzame vloerverwarming. Natuursteen is perfect te combineren met vloerverwarming omdat natuursteen warmte opneemt en de opgeslagen warmte langzaam weer verliest. Door deze combinatie voelt de natuurstenen vloer altijd heerlijk aan en bespaart u tevens energie en daarmee krimpen uw energiekosten.